Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 19 Desembre 2018

Esports

En aquest canal trobareu informació de l'oferta esportiva de la nostra ciutat, així com informació sobre les diferents entitats que gestionen, promouen i ofereixen esport a Montcada i com trobar recursos sobre el món de l'esport.

A Montcada tot sobre l’esport al IME: Institut Municipal d’esports

Estudiar i formar-se en l’esport

INEFC
L'Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

Tècnic de l'activitat física i l'esport

Si tens més de 16 anys, pots formar-te en diversos cicles formatius de grau mitjà i superior per accedir a titulacions especialitzades en conducció d'activitats físico-esportives al medi natural o animació d'activitats físiques i esportives.
També pots especialitzar-te com a tècnic de l'esport en alguna d'aquestes modalitats esportives: atletisme, bàsquet, esports d'hivern, futbol i futbol sala, handbol i muntanya i escalada.

A més a més, l'Escola Catalana de l'Esport, que depèn del Consell Català de l'Esport, et fa més propostes de formació tècnica en unes altres modalitats, tant de forma presencial com en línia.

Clica als enllaços per informar-te sobre aquests estudis i sobre la feina que et permetran de fer:

 

Llicenciatura de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)

Si vols llicenciar-te en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, a Catalunya hi ha quatre centres que imparteixen aquesta formació:

 • http://www.inefc.cat/

  L'INEFC és un organisme autònom de la Generalitat per a formar, especialitzar i perfeccionar llicenciats d'educació física i esport. També ofereix més activitats d'investigació i formació. Els ensenyaments s'imparteixen a dos centres: a Barcelona (adscrit a la Universitat de Barcelona) i a Lleida (adscrit a la Universitat de Lleida).
 • http://www.blanquerna.edu

  Blanquerna - Universitat Ramon Llull és un centre privat que també imparteix aquesta llicenciatura, a la facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport, a Barcelona. D'aquí estant pots veure el pla d'estudis, el procediment per a accedir-hi i més informacions.
 • http://www.uvic.es/

  En aquest centre privat, també hi trobaràs l'oferta formativa de CAFE. A l'enllaç hi trobaràs tota la informació per a saber quins continguts s'hi imparteixen, els trets característics de la llicenciatura i la informació bàsica per a accedir-hi.

 

Jutges i àrbitres

I si ja et dediques als esports i creus que hi tens traça, potser t'agradaria ser jutge o àrbitre d'algun esport concret. Per a saber quins cursos específics s'imparteixen o quin procés has de seguir per poder arbitrar, t'has d'adreçar a les federacions i els comitès esportius de cada modalitat, que tenen les competències en aquesta matèria.

 • Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)
  Des de la pàgina de la UFEC podràs accedir a totes les federacions esportives de Catalunya. Hi trobaràs el contacte i la pàgina web, si en tenen. Des de cada federació et poden informar tant dels clubs més propers com dels requeriments per a formar-te i exercir com a jutge o àrbitre de la modalitat esportiva que t'interessi.

 

A internet l’esport és mou!

 • http://www.ccma.cat/esport3/

  Futbol, bàsquet, automobilisme, motociclisme, handbol, hoquei patins, ciclisme, tennis, muntanya i neu i molts més esports. Tot plegat ho trobaràs en aquest portal de la CCRTV: l'actualitat de l'esport, tots els resultats de les competicions més importants, fotografies, especials, un espai per al safareig i propostes i concursos per a gaudir d'unes quantes ofertes.
 • http://esports.gencat.cat/ca/

  Portal d'esports amb un espai central de notícies d'actualitat, les classificacions i els resultats de les competicions de més d'una desena d'esports, i molta informació sobre federacions i clubs esportius, el moviment olímpic i els protagonistes dels esports a Catalunya.
 • http://www.seleccions.cat/

  Portal d'aquesta iniciativa ciutadana que et manté al dia de l'actualitat de les seleccions catalanes, les que ja existeixen i les que encara no. Notícies, entrevistes, una agenda amb les competicions més destacades i informació sobre la revista que publiquen cada mes, Selecciona't (en pdf).
 • https://www.circuitcat.com/es/

  Tot sobre els premis i grans premis, els pilots i el món del motor, en aquesta pàgina del circuit de Catalunya, situat a Montmeló (Vallès Oriental).
 • http://www.catneu.cat/

  Recull del cercador Nosaltres.Cat per a estar al dia de l'actualitat en el món de la neu: les estacions d'esquí, l'estat de les pistes, la meteorologia, les novetats en material d'esquí i en propostes per als esports a la neu. Tot això en unes quantes guies i portals.
 • Observatori Català de l'Esport
  Aquest observatori ofereix informació sobre l'evolució del fenomen esportiu a Catalunya pel que fa a la demanda i oferta esportiva, economia, formació, recerca i mercat de treball, projecció estatal i internacional i marc legal i política esportiva. És una iniciativa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que desenvolupa l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

 

Premsa esportiva

 • Mundo Deportivo
  Versió digital d'aquest diari esportiu. Hi trobaràs l'actualitat dels esports, els resultats de les competicions i més notícies, ordenades per equips, esports, competicions, resultats i reportatges especials.
 • Sport
  Una altra capçalera de referència de la premsa esportiva, amb versió a la xarxa. També hi pots consultar les darreres notícies del món de l'esport, principalment del futbol, les classificacions i els resultats, i més informacions.
 • Media Punta
  Diari esportiu centrat principalment en el futbol. Hi trobaràs la classificació i els resultats, però també articles d'opinió, reportatges, humor esportiu i més seccions.
 • http://www.catrally.com/

  El món dels ral·lis i la velocitat a la xarxa, en la versió digital d'aquesta revista. Hi pots consultar el sumari de la que trobaràs al quiosc i més informacions, serveis i enllaços per a navegar pel món dels cotxes i els ral·lis
 • Vèrtex
  Tast digital d'aquesta revista de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. En pots consultar el sumari, el resum dels continguts, les entrevistes i un recull de webs amb informació sobre muntanya aparegudes a la revista, a l'apartat ‘Muntanyes virtuals'.
 • http://www.ara.cat/etiquetes/premsa_esportiva.html

  Directori de premsa esportiva local i internacional ofert per la Generalitat de Catalunya. Pots consultar la secció d'esports dels mitjans generalistes o bé publicacions més concretes, com ara As, BBC esport, CNN Sport illustrated i Sportec.

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda