Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 19 Desembre 2018

Cultura

 

La cultura és molt ample per un jove: concerts, sortides, festivals, exposicions, des del SIJ t’ajudem a gestionar-ho tot amb una colla de links sucosos per fer la teva.

 

A Montcada tens...

L’agenda municipal amb tot el que passa a Montcada: AGENDA

Tenim un museu municipal: Museu

I La Veu un munt de notícies de cultura: Laveu/cultura

 

Més enllà de MiR

Agenda del Portal Web de Joventut

A la pàgina inicial d'aquest mateix web hi ha una agenda cultural on es destaquen i actualitzen tots aquells actes d'interès: concerts, xerrades, mostres, dansa, etc. Al canal Agenda podeu trobar un cercador d'activitats idoni per fer una recerca més exhaustiva.


Agenda de l'Ajuntament de Barcelona

Es tracta d'un servei en línia que permet assabentar-se de tots els actes culturals de la ciutat. Té un apartat de destacats amb les activitats més significatives del dia i un altre apartat on pots consultar tots els actes d'agenda. Un dels seus punts forts és que dóna la possibilitat de configurar-se una agenda pròpia. A més, també permet refinar la recerca per temàtiques, per lloc o per dia en què es realitza l'acte.


Butxaca

L'Agenda Butxaca és una publicació de petit format que recull tots els actes culturals de Barcelona. S'edita un cop al mes i conté informació pràctica sobre teatre, música, dansa, exposicions, cinema, etc.

Podeu descarregar-la en format .pdf a la seva pàgina web o obtenir-la en format paper a: bars i restaurants, punts d'informació juvenil, teatres, sales de concert i discoteques, universitats i instituts, botigues, cinemes, museus i centres culturals.

Si vols beques dedicades a joves creadors i artistes mira el link a la secció d’art de la web de joventut de la Generalitat

ArtJove

 

Altres agendes culturals


Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya

Agenda CCCB

Programacions de l'Auditori

Programacions de la Filmoteca de Catalunya

Agenda de Caixafòrum i Cosmocaixa

Art Barcelona

Revista musical Mondo Sonoro

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda