Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i fer tasques analítiques.
Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat.

Dimecres, 19 Desembre 2018

Associacions

De forma personalitzada i gratuïta, informa i assessora a entitats i col·lectius juvenils de la ciutat sobre els tipus d'ajuts i subvencions existents que poden ser útils per al finançament d'un projecte i/o activitat. A més d'oferir tot tipus de documentació, ajut en les gestions, etc...

 

 

Assessoria de finançament associatiu

corresponent a cadascuna de les convocatòries (bases i formularis),aquest servei us orientarà sobre quines subvencions són les més idònies per a la vostra activitat, us ajudarà a complimentar els impresos, us revisarà el projecte, us aconsellarà sobre quins aspectes cal tenir presents a l'hora de sol·licitar i rebre una subvenció i us informarà sobre com fer la justificació de l'import que heu rebut.


Assessoria Legal, Fiscal, Comptable i Laboral

Servei que, de forma personalitzada i gratuïta, informa i assessora a entitats i col·lectius juvenils de la ciutat sobre qüestions legals de les associacions (constitució, modificació d'estatuts...), temes fiscals (impostos i taxes), comptabilitat i temes laborals (contractes, conflictes amb els treballadors, cotitzacions a la Seguretat Social...)


Assessoria de Gestió de la Comunicació

Aquest servei que es realitza des de l'Agència de Comunicació del Casal d'Associacions va dirigit a totes aquelles entitats i col·lectius juvenils de la ciutat que volen rebre assessorament sobre: instruments que poden utilitzar per donar a conèixer la seva entitat i/o projecte, com relacionar-se amb els mitjans de comunicació, com portar a terme una roda de premsa, com confeccionar un dossier de premsa, com elaborar un pla de comunicació...


Assessoria de Programari Lliure

Assessorament adreçat a aquelles associacions que decideixen donar el pas de passar del programari privat (Windows, Microsoft Office...) al programari lliure (GNU-Linux, OpenOffice...). Ajuda a fer el pla de migració, cercar els programes equivalents i resoldre dubtes que es puguin derivar del canvi.


Links

Guia bàsica per subvencions: http://www.crajbcn.cat/guia-basica-sobre-subvencions

Generalitat - Departament de Justicia: Recerca d'entitats y Tràmits

Portal d'entitats de la provincia de Barcelona

Portal d'entitats de Montcada i Reixac

Traductor

caarzh-CNenrorues

Popular

Butlletí

Introdueix la teva adreça electrònica per rebre totes les novetats

Agenda